HAARWERKEN

Ik ben Josine Boerema- van Dasler en ben gecertificeerd haarwerker en ruim 25 jaar werkzaam als kapster in Nijkerk.

 

Intake gesprek 

We werken op afspraak. Voor een afspraak kunt ons bellen, mailen of natuurlijk persoonlijk bij ons langskomen.

Na het maken van een afspraak, ontvangen wij u graag in onze zaak in Nijkerk. U kunt binnen 5 werkdagen bij ons terecht. Indien u niet in staat bent om naar ons toe te komen dan is een bezoek aan huis of in het ziekenhuis ook mogelijk.

In dit eerste, vrijblijvende gesprek nemen wij alle tijd voor u. Dit eerste gesprek zijn geen kosten aan verbonden.

Als eerste maken wij een analyse van uw hoofdhuid en haarzakjes door middel van een scope om de oorzaak van het haaruitval te achterhalen. Daarna gaan wij samen met u op zoek naar een oplossing. Tegen welke problemen loopt u aan? Wat zijn uw wensen? Sommige problemen zijn op te lossen met een (salon)behandeling. Maar indien u een haarwerk nodig heeft, adviseren wij u over de mogelijkheden. U krijgt diverse voorbeelden en kwaliteiten te zien waarvan we de voor- en nadelen bespreken. Wij meten uw hoofd op voor de juiste pasvorm.

Nadat u een keuze heeft gemaakt, worden een aantal haarwerken op zicht besteld. Confectiehaarwerk hebben wij binnen 48 uur in huis. Maatwerk binnen 16 weken. Het is mogelijk om een haarwerk te reserveren voor een periode van minmaal 3 weken en maximaal 6 weken.

 

Tweede gesprek

Tijdens de tweede afspraak kunt u de haarwerken passen en uw keuze maken. Een haarwerk knippen wij altijd in model, zodat het perfect aansluit bij uw gezicht. 

 

Service en Nazorg

Na het aanpassen van het haarwerk, vindt er na drie weken een controle plaats om te zien of alles naar wens is. Wij controleren de pasvorm en indien nodig, passen wij deze aan.

 

Routebeschrijving

HairXclusive is gevestigd in het centrum van Nijkerk.

Er is voldoende gelegenheid om voor de deur te parkeren.

Vanaf het treinstation is het ongeveer 10 minuten lopen.(850 m)

U kunt u route heel eenvoudig plannen via google maps. Dit doet u door op onze website naar het kopje contact te gaan en daarna op de plattegrond  te klikken. Vervolgens verschijnt er een grotere plattegrond met links bovenin de tekst routebeschrijving. Hier op klikken en dan heeft u de mogelijkheid om een route te plannen met u auto, openbaar vervoer, lopen of met de fiets. 

 

Telefoonnummer

033-2456842

Adres gegevens

Kolkstraat 12a, 3861AK Nijkerk

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
Van 9:00 tot 21:00 uur
Alleen op afspraak.