OVER ONS

HairXclusive exclusief in haar en visagie!

HairXclusive bestaat al 20 jaar en is meer dan alleen een kapsalon. Achter deze naam schuilt een enthousiast team van kapsters die streven naar perfectie en kwaliteit. Een team altijd in ontwikkeling, up to date en gericht op de nieuwste trends.
 
Naast het maken van een mooie haarcoupe, is HairXclusive vooruitstrevend in het verzorgen van professionele make-up, gespecialiseerd in het knippen van krullen, het aanmeten van een mooi haarwerk en het zetten van haarverlengingen(extensions)  .

Er wordt gewerkt met het merk Davines. Dit produkt is exclusief, verzorgend en kwalitatief hoogstaand. Elke produkt dat ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd wordt door Davines is verkregen door 100% schone energie zelfs de verpakkingen worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd. De uitgebreide lijnen van Davines zijn zo ontworpen dat er voor elk haartype of huidskleur de juiste produkten te vinden zijn.
 
Het team van HairXclusive staat altijd met een grote motivatie voor u klaar met een passend advies. Het gaat niet alleen om trends, maar ook wat past bij de gevoelsbeleving van het unieke individu.
 
U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken om advies te krijgen over uw wensen en de mogelijkheden bij HairXclusive in Nijkerk.